top of page

Josep Franch Bellmunt benoemd tot investment director. Rockfield breidt het Zuid-Europese investeringsteam uit via het Spaanse kantoor.


Madrid, Amsterdam 2 September 2024 –– Josep Franch Bellmunt geeft leiding aan het Zuid-Europese Investeringsteam dat zich richt op het segment wonen met een sterke focus op PBSA, flex en residentieel vastgoed.


Het in Amsterdam gevestigde Rockfield Real Estate heeft Josep Franch Bellmunt aangesteld als verantwoordelijke voor de investerings- en ontwikkelingsdivisies in Zuid-Europa. De investeringsmanager zal vanuit zijn kantoren in Madrid en Barcelona alle Zuid-Europese markten bestrijken.


Juan Manuel Acosta, CIO, Head of Rockfield Spain, licht toe: “Ik ben enthousiast om samen te werken met Josep, een sectorleider die ik al jaren ken en die bekend staat om zijn uitgebreide staat van dienst op het gebied van investeringen en ontwikkeling in heel Spanje. Hij zal een essentiële rol spelen in de groei van onze Zuid-Europese activiteiten door middel van acquisities en ontwikkelingen in nauwe samenwerking met onze bestaande en toekomstige kapitaalpartners.”

Bellmunt komt bij Rockfield na zes jaar bij Greystar, waar hij meer dan 10.000 bedden voor studentenhuisvesting heeft verworven, ontwikkeld en beheerd, evenals een breed scala aan residentiële asset classes in Spanje. Josep rapporteert aan Juan Manuel Acosta, de CIO van Rockfield en is verantwoordelijk voor de positionering van Rockfield door middel van acquisities en ontwikkelingen van residentieel vastgoed voor studenten, flex- en young professionals in alle grote Zuid-Europese steden.


Rockfield is een toonaangevend, volledig geïntegreerd vastgoedbedrijf dat wereldwijd expertise biedt op het gebied van investeringsbeheer, ontwikkeling en beheer van huurwoningen. Rockfield heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en beheert en exploiteert meer dan $ 1 miljard aan vastgoed in Europa. Rockfield is een toonaangevende exploitant van appartementen en studentenhuisvesting in Nederland en heeft een robuust platform voor institutioneel beleggingsbeheer. Rockfield is opgericht in 2014, heeft meer dan 10.000 bedden ontwikkeld en is begonnen met zijn regionale expansie met de benoeming van Juan Manuel Acosta als CIO in 2023.


Wouter van den Eijnden, CEO – Rockfield, zei: “We zijn verheugd om Josep te verwelkomen bij Rockfield. Met 10 jaar ervaring in de sector op het gebied van investeringen, ontwikkeling en operationeel vastgoed zal hij een belangrijke rol spelen in de activiteiten van Rockfield. Josep's benoeming is een bewijs van Rockfield's voortdurende groei en in lijn met ons streven om het beste talent aan te trekken ter ondersteuning van onze pan-Europese ambities op het gebied van studenten- en residentieel vastgoed”. 

Comments


bottom of page