top of page

Lighthouse op Strijp-S bereikt hoogste punt en wordt het hoogste woongebouw van Eindhoven!

Rockfield Real Estate is trots om het hoogste punt van het Lighthouse-project op Strijp-S te Eindhoven aan te kondigen. Met een indrukwekkende hoogte van 110 meter wordt Lighthouse het hoogste woongebouw van de stad. Dit markante gebouw, biedt 333 huurappartementen en 1.000m² commerciële ruimte. Uiteraard is er ook rekening gehouden met parkeerplekken voor auto’s en fietsen voor de bewoners en bezoekers.


Het ontwerp is van De Zwarte Hond waarbij sprake is van hoogwaardige architectuur met een sterke verticale structuur. De gevels zijn fraai gedetailleerd met plafondhoge bronskleurige aluminium kozijnen en witte bakstenen die volledig met de hand worden gemetseld. De realisatie van deze blikvanger en tevens uitdagende project wordt verzorgd door Stam + De Koning Bouw en Visser & Smit Bouw. Rockfield Real Estate fungeert als asset manager en verhuurder van Lighthouse.


“Met het bereiken van het hoogste punt van Lighthouse vieren we niet alleen een bouwkundige prestatie maar ook onze visie op modern en duurzaam wonen. Dit project is een tastbaar bewijs van ons streven naar waarde voor investeerders en tegelijkertijd kwaliteit en leefbaarheid voor onze toekomstige bewoners.”

Volgens CEO van Rockfield, Wouter van den Eijnden.


Er wordt gewerkt aan een breed woonprogramma van studio’s, één en twee- slaapkamer appartementen tot penthouses en FRIENDS-woningen. De verhuur zal naar verwachting starten in de loop van 2025 en de oplevering van het woongebouw Lighthouse aan de Machinekamerplein wordt verwacht omstreeks de zomer van 2025. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.lighthousetower.nl. Zo blijven ze als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom de verhuur.





Comments


bottom of page