Woonconcepten

Rockfield ontwikkelt en beheert schaalbare en duurzame woonconcepten die bijdragen aan de Sustainable Development Goals, met nadruk op SDG 11 voor duurzame steden. Door actieve community building transformeren we elke locatie tot een plek vol ontmoeting en sociale interactie.

The Cohesion

The Cohesion is een stedelijk woonconcept voor jonge stedelingen, gericht op wooncomfort, services en een gelijkgestemde gemeenschap. Dit concept bedient vooral (hoger opgeleide) starters met een complete woonbeleving in de stad. Dankzij een transparant dienstenpakket genieten huurders van lagere woonlasten en minder geregel, wat meer tijd geeft voor verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Community managers organiseren maandelijkse activiteiten, waardoor een inspirerende woonomgeving ontstaat. Sinds 2017 heeft The Cohesion meer dan 3.000 actieve communityleden.

Meer weten over The Cohesion?

FRIENDS wonen

Het FRIENDS Wonen-concept biedt een slimme en betaalbare oplossing voor stedelijk wonen, vooral in grote steden waar veel mensen graag willen wonen en waar de vraag naar woonruimte hoog is. Dit concept helpt het woningtekort te verlichten door betaalbare woonopties per persoon aan te bieden. Bij FRIENDS Wonen delen twee of drie personen een appartement, waarbij ieder een eigen slaapkamer en badkamer heeft, terwijl de huur en servicekosten worden gedeeld. Deze formule speelt in op de groeiende trend van eenpersoonshuishoudens en biedt financiële voordelen voor zowel huurders als investeerders. FRIENDS Wonen kan binnen elk Rockfield woonconcept worden geïntegreerd en levert voordelen op voor alle betrokkenen.

Meer weten over FRIENDS wonen?

 

StuNest

StuNest is een woonconcept voor (internationale) studenten, ontwikkeld door Rockfield Real Estate met ongeveer 3.000 woningen sinds 2015. Het biedt betaalbare, kwalitatieve woningen met efficiënte dienstverlening en aandacht voor mentale gezondheid, wat partneruniversiteiten aantrekt. StuNest maakt van studeren een avontuur vol vreugde en persoonlijke groei. De community manager faciliteert dit met diverse programma’s en activiteiten. Jaarlijks verwelkomen we zo’n 400 nieuwe studenten die een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen.

Meer weten over StuNest?

HEPPY

Met HEPPY willen we een woonconcept creëren voor senioren die volop van hun pensioen willen genieten. Dit concept biedt vitale ouderen dezelfde positieve community-ervaring als onze andere projecten, met een focus op vrijheid en zorgeloos wonen. Met ruim 10 jaar ervaring in het opzetten van interactieve communities, zorgen we voor een vrolijke en proactieve omgeving waarin senioren zorgeloos kunnen leven, of dat nu samen met de community of zelfstandig is. Het belangrijkste is dat bewoners zich er happy bij voelen.